Edukacija WordPress – Challenge IT

Došlo je vrijeme za četvrtu edukaciju u sklopu projekta Challenge IT – WordPress – izrada web stranica.

Rok za prijavu je 10. travanj 2019., a edukacija počinje u 15. travnja 2019. godine.

PRIJAVA – bit.ly/challengeit-wordpress

Radionice provodi udruga Connect IT, a predavači su računalni programeri s višegodišnjim iskustvom u razvoju web straniac. Edukacija će se provoditi u prostorijama udruge Connect IT, Šetalište braće Radić 7, Slavonski Brod. Polaznici će uz edukaciju imati priliku upoznati se s djelovanjem lokalnih IT tvrtki u poslovnom okruženju.

Besplatne edukacije provode se u sklopu projekta Challenge IT ukupne vrijednosti 898.588,16 kn koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali” 2014.-2020., a njegov glavni cilj je doprinijeti povećanju zapošljivosti nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina identificiranih Strategijom razvoja ljudskih potencijala Brodsko-posavske županije 2016.-2020., te osnovnoškolaca i srednjoškolaca s ruralnog područja Brodsko-posavske županije.

Edukaciji za WordPress – izrada web stranica prehodile su edukacije za Blender i ASP.NET nakon koje je 8 polaznika pronašlo posao u slavonskobrodskom IT sektoru te Xamarin edukacija za razvoj Andorid aplikacija koja još uvijek traje.

Više o Challenge IT projektu saznajte na www.ra-sb.hr/projekt/challenge-it/

Projekt provodi Razvojna agencija Grada Slavonskog Broda provodi projekt u partnerstvu s Gradom Slavonskim Brodom, Udrugom Connect IT, Lokalnom akcijskom grupom Posavina, Romskom udrugom mladih Brodsko-posavske županije & Pronovom d.o.o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *