Započela provedba projekta „Jačanje kapaciteta za osnaživanje lokalne zajednice“

Dana 4. svibnja 2022. godine održana je uvodna konferencija i prvi partnerski sastanak projekta „Jačanje kapaciteta za osnaživanje lokalne zajednice“ sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda, operativni program Učinkoviti ljudski potencijali. Vrijednost projekta je 466.910,00 kn, od čega je 85% (396.873,50 kn) sufinancirano iz Europskog socijalnog fonda, a 15% (70.036,50 kn) iz proračuna Republike Hrvatske, Ureda za udruge. Nositelj projekta je Arteco Pavletić, a partneri Udruga mladih Feniks iz Oroslavja, Udruga gluhih i nagluhih Nova Gradiška i Udruga Connect IT Slavonski Brod.

Kroz 12 mjeseci trajanja projekta cilj je osnažiti kapacitete prijavitelja i partnera za provedbu aktivnosti u lokalnoj zajednici, a koji su usmjereni na rješavanje problema te stvaranje plodnog tla za rad i razvoj OCD-ova u kriznim situacijama.

Upravo ovaj projekt stavlja fokus na edukacije, mapiranje potreba i informatičku/digitalnu pismenost.

Kao partner na projektu Udruga Connect IT održat će set edukacija o informatičkoj pismenosti (MS Office, iCloud), razviti program prilagodbe svih partnera i prijavitelja na online način poslovanja te mentorirati provedbu izrađenog programa

Veselimo se novim početcima.

Za više informacija o projektu kontaktirajte Arteco Pavletić.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Arteca Pavletić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *