Skup 3D umjetnika u Slavonskom Brodu

Connect IT udruga ponovno je uspješno organizirala 3D BrodART MeetUp, a Centar mladih posjetilo je 50-ak zainteresiranih pojedinaca koliko je maksimalno bilo dopušteno.

Martina Štivić, članica Connect IT udruge, na početku je MeetUp-a pozdravila sve prisutne i najavila goste, a predsjednik Mladen Sudar objasnio potrebu provođenja ovakvih i sličnih aktivnosti te najavio buduće.

Mario Mikić-Vučak i Darko Bilandžić na MeetUp-u su predstavili rad Culex studija; studija za razvoj i produkciju visokokvalitetnog virtualnog i digitalnog sadržaja na području XR-a i govorili o mogućnostima primjene virtualne i proširene stvarnosti u različitim sektorima rada te u edukaciji.

Game designer Leo Tot skrenuo nam je pozornost na poteškoće s kojima se svaki game designer početnik susreće te ispravio niz pretpostavki koje se u gaming svijetu često javljaju.

Prisutni su tako imali priliku sa stručnjacima iz područja 3D umjetnosti raspravljati o mnogim aktualnim tematikama te ostvariti međusobnu suradnju.

Zahvaljujemo Vam što ste se odazvali našem pozivu i pridržavali epidemioloških mjera kako bi se i ovaj 3D BrodART MeetUp održao u najboljim mogućim uvjetima.

Ako ste propustili MeetUp, možete ga pogledati na sljedećem linku: https://web.facebook.com/1135183206497035/videos/670435437215222


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *