Prijave za STEMčiće 2019 su otvorene

Udruga Connect IT ponovno otvara prijave za cijeli niz informatičkih radionica za djecu u našemu gradu. Informatičke radionice koje udruga priprema su raznovrsne. Svaki klinac, klinceza ili čak mladić ili djevojka moći će za sebe pronaći nešto. Programiranje, robotika ili pak kreativne radionice, bit će svega. Djeca i mladi će u suradnji s mentorima imat prilike usvojiti nova, a neki možda čak i unaprijediti postojeća znanja i vještine. Prijave će biti otvorene do kraja rujna, a radionice su besplatne za sve.

Svake godine u suradnji s Gradom udruga u sklopu projekta STEMčići provodi radionice za djecu i mlade i na taj način nastoji stvoriti preduvjete za daljnji razvoj vještina iz STEM i IKT područja. Na taj način Connectovci žele one najmlađe u našoj zajednici učiniti ravnopravnim građanima 21. St.

Radionice će se provoditi, kao i do sada, u prostorima udruge Connect IT, na adresi – Šetalište braće Radića 7 (stepenice pokraj galerije Laudato). Radionice će biti radnim danom u poslijepodnevnim satima ili subotom tijekom dana. Termini su prilagođeni obavezama roditelja i polaznika, ali i predavačima koji provode radionice. Program svake radionice prilagođen je dobi polaznika i vremenu trajanja radionica i baš  zbog toga iz udruge savjetuju da prilikom prijave obratite pozornost na navedeni uzrast koji je naznačen u formi za prijavu. Također, ukoliko ste već pohađali neku od navedenih radionica, onda mole da se ove godine odlučite za neku drugu od ponuđenih.

I na kraju članica udruge Mateja poziva i ove godine na sudjelovanje:

„Pozivamo Vas sve da nam se pridružite i ove godine i da svoje slobodno vrijeme iskoristimo na što kvalitetniji način. Imamo tehnologiju i ona nam toliko pruža, idemo naučiti to iskoristiti. Djeco, mi Vam nudimo učenje, dobru zabavu i lijepo druženje. Budite sigurni da ćete s nestrpljenjem čekati svaki novi susret. A Vama roditeljima možemo obećati pedagoški pristup i kvalitetnih sat vremena u tjednu Vašeg djeteta. Budite sigurni da ćete nakon samo jedne radionice primijetiti kako Vaše dijete više ne ‘bulji’ samo u ekran po cijeli dan, već kako razvija sve ono što smo mi na radionicama pokrenuli. Mi Vas pozivamo da se sami uvjerite. Bit će super!“

PRIJAVE: https://forms.gle/4YFDGGJND3CW7gQv8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *