First Lego League 2016/2017

U subotu 14. siječanj 2017 Connect IT team je sudjelovao na natjecanju First Lego League u organizaciji Hrvatskog Robotičkog Saveza. Natjecanje se održalo u auli Fakulteta za elektrotehniku i računarstvo u Zagrebu.
Na natjecanju nismo prošli baš najbolje ali smo jaaako puno naučili i sigurno je da ćemo slijedeći puta biti puno bolji i puno jači.
Zahvaljujemo se našim dragim sugrađanima koji su nam posudili dijelove koji su nam falili za sastavljanje robota (vraćamo ovaj vikend).
Hvala našim klincima koji su se trudili, nastavljamo dalje sa radionicama u našem Lego laboratoriju kako bi se već sada pripremili za slijedeće natjecanje. Nadamo se organizirati i gradsko natjecanje u Lego Mindstorm programiranju na istu temu (Animal Allies). Nadamo se da će se naći i neki sponzor da nam donira jednog Mindstorma 🙂
Hvala mentorima i logističarima Marino Šišmanović (najmlađi mentor na natjecanju), Igoru Vučiću, Gordana Goga Prebeg , Danijela Lanusovic, Ognjen Petrović, Ivana Ungvari, Pavo Matanovic.

Hvala Udruzi Accademico, tvrtkama InfoLink, Irys Design, Count It, BRODBOT, PARTsolutions na podršci i pomoći u pripremi za natjecanje i logistici kod organizacije puta na natjecanje.
Hvala obitelji Milec iz Ruščice, ornitologu g. Mirku Šetini, Mariu Pavičiću iz Natura Slavonica na vremenu i informacijama vezanima uz zaštitu bijelih roda u BPŽ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *