stemcici za 5

STEMčići za 5

Nakon male pauze uvjetovane COVID situacijom, sada smo dobili mogućnost organizirati radionice robotike i programiranja.

Pozivamo Vas da prijavite svoje zainteresirane mališane, ali i one malo veće. Kako ne bismo stvarali gužvu i miješanje polaznika, moguće je odabrati samo jednu radionicu.

Broj prijava ograničen je te čim se popune mjesta za određenu radionicu, ona više neće biti vidljiva u ovom obrascu. Stoga, požurite i izaberite ono što vas zanima. 😊

Od ove su godine uvedene članarine. Godišnja je članarina 100,00 (sto) kn. Kada je Vaše dijete članom udruge, ono tijekom godine ima pravo sudjelovati na svim besplatnim radionicama i aktivnostima Udruge bez dodatnih troškova te ostvaruje pogodnosti prilikom upisivanja na one radionice/tečajeve koji se dodatno naplaćuju.

Ukoliko učlanjujete dva djeteta, članarinu za drugo dijete plaćate umanjenu za 50%. Članarina za treće dijete besplatna je.

Radionice će se, pod svim epidemiološkim mjerama, održavati na adresi Šetalište braće Radić 7.

Nakon prijave, naknadno ćete biti obaviješteni o načinu učlanjenu u Udrugu. Učlanjivanje će se vršiti netom prije početka radionica.

Prijave su otvorene do 28. listopada ili kraće ukoliko sva mjesta budu popunjena.

Za više informacija kontaktirajte nas na radionice@connect-it.hr ili na broj 095 573 6595

Prijaviti se možete ovdje.