Dodjela diploma, zahvalnica i pohvalnica

Hvala svima koji se odazvali našem pozivu na zajedničko druženje sa Udrugom Connect IT.
U 2016. godini smo puno radili kako bi naša Connect IT akademija zaživjela i možemo reći kako smo, u suradnji s djecom i roditeljima, uspjeli na tom putu. Na kraju ove godine podijelili smo diplome, zahvalnice i pohvalnice koje su naša djeca svojim vrijednim i marljivim radom zaslužili.
Tijekom 2016 održali smo preko 80 radionica mBot robotike. Od proljeća 2016, preko ljetnih radionica robotike pa do jesenskih radionica u koje je bilo uključeno više od 100 djece.
Sudjelovali smo u projektu STEM auto u kojem smo održali radionice u 15-ak gradova i općina u Slavoniji, sa završnom radionicom u Slavonskom Brodu u prostorijama Gradske knjižnice sa preko 80 djece na jednoj radionici.
Održali smo 60 radionica CodeClub na kojima je sudjelovalo preko 60 djece.
Održavali smo radionice LOGO programiranja, First Lego League, Internet of things, CoSpace Robotics.
Sudjelovali smo na natjecanjima CroatianMakers lige, Hrvatskog informatičkog saveza u logo programiranju, HT natječaja zajedno smo jači u Logo i Internet of things programiranju, Hrvatskog robotičkog saveza u CoSpace robotici i na svim natjecanjima postizali smo dobre rezultate na državnoj razini.
Naša energija, naša snaga su ovi klinci koji nam daju nadu u neku bolju budućnost, no svi zajedno moramo raditi kako bi im stvorimo mogućnosti stjecanja znanja koja će im pomoći – robotika i programiranje su sigurno vještine koje će im pomoći u stjecanju samopouzdanja i samopoštovanja, logičkog razmišljanja, kreativnosti, koja će im pomoći da razmišljaju projektno i da se nikada ne boje novih izazova.

Hvala #croatianmakers i CodeClub Hrvatska na podršci!
Posebno hvala našim volonterima bez kojih ništa ne bi bilo moguće:
Ognjen Petrović – CoSpace Robotics, CroatianMakers
Hrvoje Ćosić – LOGO
Igor Vučić – CroatianMakers
Andrea Simeon – CodeClub
Marija Plazonić – CodeClub
Danijela Lanusović Princip – administracija
Ivana Ungvari – web dizajn, grafika, fotografija
Dražen Ribarić – Internet of things, CoSpace Robotics
Pavo Matanović- Internet of things

– Predsjednik udruge: Mladen Sudar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *